#et-info-phone { display: none; }

Aanbod

LOS CONSULT

 

Heb je het gevoel dat je het anders wil maar steeds weer opnieuw tegen dezelfde belemmeringen aan loopt? Heb je behoefte aan een frisse blik en een liefdevolle trap onder je kont?

Boek dan nu een los coachingsconsult en krijg nieuwe inzichten waardoor je een eerste stap in een andere richting kunt gaan zetten.

 

Wees er snel bij want mijn ruimte is beperkt.

karlijn@downmytribe.nl
06 23 34 88 81

COACHINGSTRAJECT

 

Heb je behoefte aan een luisterend oor van iemand die écht snapt hoe het is? Loop je steeds opnieuw tegen dezelfde uitdagingen aan en wil je graag meer vrolijkheid, lichtheid en levensgeluk ervaren? 

Dan is het coachingstraject wat voor jou! Ik loop graag een poosje met je mee op jouw levenspad. Ik stel je de juiste vragen en hou je een spiegel voor waardoor je zelf de juiste antwoorden vindt en weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien. 

 

contact@downmytribe.nl
06 23 34 88 81

COACHING VOOR OUDERS

  Voel je je soms eenzaam in de zorgen om je kind? Heb je behoefte aan een luisterend oor van iemand die écht snapt hoe het is? Loop je steeds opnieuw tegen dezelfde uitdagingen aan en wil je graag meer vrolijkheid, lichtheid en levensgeluk ervaren? 

Dan is het coachingstraject wat voor jou! Ik loop graag een poosje met je mee op jouw levenspad. Ik stel je de juiste vragen en hou je een spiegel voor waardoor je zelf de juiste antwoorden vindt en weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien. 

karlijn@downmytribe.nl
06 23 34 88 81

Waarom down my tribe is opgericht

Allereerst vanuit de behoefte om ervaringen te delen over het reilen en zeilen van ons gezin. Ons bijzonder-gewone gezin zeg ik altijd. Ons gezin met drie heerlijke kinderen. Alle drie op hun eigen manier uniek, met hun “eigen-aardigheden”. Ik wil een écht beeld geven van hoe het is om een kind met Down op te mogen voeden. Hoe het is voor broer en zus. Geen sugarcoated verhalen, maar verhalen uit het leven gegrepen. Waarin de mooie maar óók de moeilijke kanten aan bod komen.

Een andere reden dat ik met Down My Tribe ben begonnen, is omdat ik het best wel een zoektocht heb gevonden om onze weg te vinden in alles wat er op ons af kwam. Met name in de periode na de geboorte. Ik had zóveel vragen. Wat is er allemaal mogelijk voor ons en ons kind? Hoe gaat ons leven er uit zien? Kunnen we nog wel op vakantie? Kan ik blijven werken? Wat betekent het voor onze andere twee kinderen? Allemaal vragen die rondspookten in mijn hoofd. En waar ik het antwoord niet altijd op kreeg van artsen, specialisten of andere jonge ouders in onze omgeving. Dat voelde soms best alleen. 

Daarom neem ik pasgeboren ouders aan de hand en geef hen weer stukjes vertrouwen in de toekomst. Want het is gebleken dat dát is waar de meeste jonge ouders zich zorgen over maken: “Hoe gaat mijn toekomst eruit zien?” 

Met Down My Tribe speel ik in op deze behoefte: door te vertellen over onze ervaringen wil ik ouders inspireren en houvast bieden. Hoewel ik natuurlijk niet hun toekomst kan voorspellen – gelukkig maar – of kan zeggen dat alles goed komt, kan ik wel stukjes vertrouwen geven. Dat er naast de zorgen ook heel veel mooie momenten van intens geluk zullen zijn. Dat ze apetrots zullen zijn en de schoonheid van hun kind mogen gaan omarmen. 

En daar komt mijn missie én de reden waarom ik Down My Tribe heb opgericht om de hoek:

Ik ben er van overtuigd dat als mensen met Downsyndroom hun dromen kunnen realiseren en een volwaardige plek kunnen innemen in de maatschappij, de wereld daar een mooiere, betere en vooral leukere plek van wordt

Eigenlijk begint mijn missie al eerder: artsen en doorverwijzers op het hart drukken welke rol ze hebben bij het geven van informatie aan mensen die een kind met Down verwachten. Dat ze compleet counselen, dus niet alleen de klinische kant benaderen of informatie verstrekken die alleen gestoeld is op angst of de meest negatieve scenario’s, zoals helaas nog te vaak het geval is. Maar juíst ook de verhalen van de ervaringsdeskundigen meenemen. Ik lever met Down My Tribe een bijdrage aan het schetsen van een compleet beeld. Zodat ouders die een kindje met Down verwachten een weloverwogen keuze kunnen maken. Wat die keuze ook mag zijn.

Heb je vragen voor Down My Tribe? Neem gerust contact op!